FAUV 121215

snöslask och tappad blomma på hornsgatan

Slush, Hornsgatan

Begreppet FAUV har jag snott av Zack Arias; GOYA (Get Off Your Ass) blir på svenska FAUV (Få Arslet Ur Vagnen). I hans fall handlar det om att sätta familjen eller assistenterna på fötter och faktiskt komma ut dit, där och fotografera. I mitt fall idag handlade det om att få ut mig själv en av de minst tilltalande fotodagarna 2012 och… tja, träna, kanske. I väntan på att det magiska motivet ska dyka upp. Skitig snö och en ruskig rå vind, sällan har väl rumpan känts så bekväm. Det var inte ett dugg tilltalande innan jag gick, väl där hade jag riktig kul. Förvisso mest på 1/60 och f 2.0. Kan ändå rekommenderas.

Julgransbelysning röd grön blå

vintagefynd lampa

En underbar dag att fynda en vintagelampa.

 

avspärrningsband, snöras

röd skinnkeps

Måste man skotta snö kan man lika gärna göra det med stil. Med röd skinnkeps, till exempel.

 

porslinshund skyltfönster galler

Varningsskylt, rasrisk, trasig

Leave a Reply